מפרידים את החלמונים ומניחים בקלחת עם הסוכר, ומוסיפים לזה את הקפה והליקר. טורפים את התערובת ומתחילים להקציף את הבלילה בבן-מארי עד שהיא רכה והנפח שלה מוכפל.
לאחר מכן פורסים את הפנטונה וצולים מעט את הפרוסות בשני הצדדים.
מפרידים את החלמונים ומניחים בקלחת עם הסוכר, ומוסיפים לזה את הקפה והליקר. טורפים את התערובת ומתחילים להקציף את הבלילה בבן-מארי עד שהיא רכה והנפח שלה מוכפל.
לאחר מכן פורסים את הפנטונה וצולים מעט את הפרוסות בשני הצדדים.
יוצרים מצע קטן של זביונה על צלחת ומניחים עליו כף של גלידה. מניחים את פרוסות הפנטונה בצדי הצלחת, מעטרים בפירות יער ובוזקים אבקת סוכר על כל הצלחת.
הקפה המושלם למתכון זה
¡Tierra!
שוקולדי, עז, מלא-גוף
ארומה עזה וטעם מלא-גוף של קפה עראביקה משובח מאדמות סראדו בברזיל, בפרו ובהונדורס הרחוקות.