פנטונה עם זביונה קפה

קושי
15דקות

המרכיבים
  • 200 מ"ל קפה (אספרסו או מוקה)
  • 30 מ"ל ליקר קפה בורגטי
  • 6 חלמונים
  • 120 גרם סוכר חום
  • 6 פרוסות של פנטונה
  • 250 גרם גלידה וניל
  • פירות יער
הכנה

שיטת הכנה

מפרידים את החלמונים ומניחים בקלחת עם הסוכר, ומוסיפים לזה את הקפה והליקר. טורפים את התערובת ומתחילים להקציף את הבלילה בבן-מארי עד שהיא רכה והנפח שלה מוכפל.

לאחר מכן פורסים את הפנטונה וצולים מעט את הפרוסות בשני הצדדים.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-01-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-01panettone

הגשה

יוצרים מצע קטן של זביונה על צלחת ומניחים עליו כף של גלידה. מניחים את פרוסות הפנטונה בצדי הצלחת, מעטרים בפירות יער ובוזקים אבקת סוכר על כל הצלחת.

Lavazza-Magazine-CookitRight-img-sx-02-panettone
Lavazza-Magazine-CookitRight-img-dx-02-panettone

הקפה המושלם למתכון זה

¡Tierra!

שוקולדי, עז, מלא-גוף

ארומה עזה וטעם מלא-גוף של קפה עראביקה משובח מאדמות סראדו בברזיל, בפרו ובהונדורס הרחוקות.

גלו את המגוון

הצעות לארוחת הערב שלכם: תנו למתכונים האלה לעורר בכם השראה!

מגזין 3שעה
Coffee Tartlet

קושי
הכן את זה כעת