קונוסים משוקולד וקפה

קושי
2שעה

המרכיבים
להכנת הקונוס
  • 200 גרם שוקולד מטומפרר
  • 10 גרם אבקת קפה
לקצף הלימון
  • 7 גרם סוכר
  • 2 גרם קליפות לימון
  • 20 גרם מיץ לימון
  • 50 גרם מרנג איטלקי
  • 70 גרם שמנת 35%, חצי מוקצפת
  • 2 גרם ג'לטין
הכנה

המרכיבים
לקצף התפוזים
  • 7 גרם סוכר
  • 2 גרם קליפת תפוז
  • 20 גרם מיץ תפוזים
  • 50 גרם מרנג איטלקי
  • 70 גרם שמנת 35%, חצי מוקצפת
  • 2 גרם ג'לטין
לקצף הקפה
  • 80 גרם חלמונים
  • 220 גרם שמנת 35%
  • 60 גרם סוכר
  • 50 גרם קפה Ristretto
  • 6 גרם קורנפלור
  • 40 גרם מים
  • 8 גרם רום
הכנה

הכנה

הקונוס

מערבבים את הקפה הטחון עם השוקולד המטומפרר ומוזגים את התערובת לתוך הקונוסים. לאחר מספר דקות, הופכים אותם כדי להוציא את עודפי השוקולד. 

3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img3-sx
4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img2-dx

הגשה

ממלאים את הקונוסים בקצפים שהכנתם ומקשטים בפולי קפה.

 

5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img4-sx
7.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-thumb

הצעות לארוחת הערב שלכם: תנו למתכונים האלה לעורר בכם השראה!

מגזין 3שעה
Coffee Tartlet

קושי
הכן את זה כעת