בעזרת בישול נכון תוכלו למצוא את אותו רעיון מיוחד, ולהוסיף נגיעה של מקוריות למנות שלכם.

 

בישול זה תשוקה, התחייבות ומסירות. הוא גילומו של עונג כל-איטלקי מסורתי: שיתוף ובילוי יחדיו סביב שולחן האוכל.

בין אם אתם מכינים ארוחת ערב עם חברים, ארוחת צהריים איכותית או חטיף טעים, המטרה של כל בשלן היא ליצור רגע של אושר, בתקווה לקבל בתמורה את הסיפוק של אורחיו.

 

כך פעולה פשוטה ויומיומית יכולה להפוך לאתגר מספק עבור כל אחד, קפיצה קטנה לכיוון שיפור עצמי, שאף תעזור לבשלנים מתחילים לקחת את צעדיהם הראשונים לכיוון התנסות קולינרית.

 

עבור בשלנים מנוסים יותר, ישנו מבחר של מתכונים מן השורה הראשונה שתוכננו על ידי שפים מה-IFSE Culinary Institute - בית הספר לבישול עילי וקונדיטוריה.