Salate

ריזוטו גבינת פונטינה וקפה עם תאנים בקפה וקינמון

קושי
1שעה

המרכיבים
  • 60 גרם אורז
  • 2 תאנים
  • 30 גרם גבינת פונטינה
  • 20 גרם פיסטוקים
  • חצי בצל שאלוט
  • 10 גרם דבש
  • קפה לפי הטעם
  • קינמון לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • ציר ירקות לפי הצורך
הכנה

הכנה

חתכו תאנה לפלחים והשרו אותם בדבש, קפה וקינמון, ואחר כך העבירו אותם לתנור ל-30 דקות ב-90 מעלות. לאחר מכן קצצו דק את התאנה הנותרת עם 15 גרם של פיסטוקים, ואז ערבבו ונפו את התערובת.

קלו חצי בצל שאלוט ואת האורז במחבת עמוקה, הוסיפו בהדרגה את הציר ובשלו במשך 20 דקות.
כאשר האורז מוכן, בחשו פנימה את גבינת הפונטינה ומעט אבקת קפה.

2.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img2-sx
3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img3-dx

הגשה

להגשה, הוסיפו את פלחי התאנה לריזוטו וקשטו בבזיקה של פיסטוקים קצוצים טריים וקפה.

4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img5-sx
5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-risotto-img4-dx

הצעות לארוחת הערב שלכם: תנו למתכונים האלה לעורר בכם השראה!

מגזין 40דקות
עוגת גבינה בטעם קפה עם ג'לי דבש

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 20דקות
פילה בקר מתובל בקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 10שעה
סלט טונה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין
בישול נכון

בישול נכון

למדו עוד
מגזין 3שעה
טארט קפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 15דקות
ריזוטו דלעת וגבינת רוביולה עם שיפודי נקניק בקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 15דקות
פנטונה עם זביונה קפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 2שעה
קונוסים משוקולד וקפה

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 1שעה
ריזוטו גבינת פונטינה וקפה עם תאנים בקפה וקינמון

קושי
הכן את זה כעת
מגזין 10שעה
לחם מחיטת קוראסאן Kamut® עם קפה

קושי
הכן את זה כעת